top of page

Berget Lewis

Masterclass Vocal Academy

 

Doel van de Masterclass Vocal Aademy is om van jou een artiest te maken. Ons motto is dan ook: "Op de bühne leer je pas echt wat het betekent om artiest te zijn".  Alles bij de Masterclass Vocal Aademy staat in het teken van live optreden, leren door te doen, repetitiediscipline en kennis vergaren over de zakelijke kanten van de muziekindustrie.  

 

Je wordt pas tot het Talentontwikkelingstraject van de Masterclass Vocal Academy toegelaten na een geslaagde auditie. Daarbij wordt scherp gelet op je aanleg, talent, presentatie, doorzettingsvermogen en motivatie. Leeftijd voor deelname aan de Doorstroomgroepen en Talentklassen ligt tussen 8 - 17 jaar.

 

Dus als je graag Black Gospel, Soul of RnB zingt, over discipline en doorzettingsvermogen beschikt, getalenteerd bent en goed gedijt in een professionele omgeving, stuur dan een video-opname van jezelf met daarop acapella gezongen een ballad en een uptempo nummer en mail alles naar info@mva-amsterdam.com onder vermelding van "MVA auditie".  Het hoeft overigens niet een professionele video-opname te zijn. Je kan dus bijvoorbeeld gewoon een met je telefoon gemaakte opname insturen. 

 

Vergeet ook niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Wij streven ernaar binnen een week na ontvangst van je email een reactie terug te geven. Aan de hand van het ingezonden materiaal wordt bepaald of je uitgenodigd wordt voor het doen van auditie.

 

Geinteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk je auditiefilmpjes in. Meer informatie?  Klik hier en stuur ons dan een bericht. 

bottom of page