top of page
Korting op Contributie 

 

Stadspas Kidsgids (Amsterdam)

Via de Stadspas Kidsgids kan je tussen 1 september 2017 en 31 augustus 2018 met een hoge korting zanglessen gaan volgen aan de ZO! Academy. Kijk in de gids voor de voorwaarden en meldt je snel aan.  Je Stadspas moet bij inschrijving altijd gescand worden om te kunnen starten. 

 

Scholierenvergoeding (Amsterdam)

Via de Scholierenvergoeding van de gemeente Amsterdam kunnen leerlingen van 4 tot 18 jaar, afhankelijk van de hoogte van het inkomen van de ouders, een deel van het lesgeld vergoed krijgen. Voorwaarde is dat je fiscale inkomen (te vinden op de jaaropgave van de belasting) in 2013 niet hoger was dan € 21.068 voor een gezin of € 20.132 voor een alleenstaande ouder. Het maximale bedrag dat je vergoed kunt krijgen is € 225 voor een basisschoolleerling en € 350 voor elk kind in het voortgezet onderwijs en mbo-bol-onderwijs.

Meer info: http://goo.gl/uSWgRp

 

Jongerencultuurfonds Amsterdam

Via het Jongerencultuurfonds kunnen leerlingen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een inkomen tot 125% van het minimumloon een deel van het lesgeld vergoed krijgen. Het Jongerencultuurfonds betaalt de het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar. Het maximum bedrag dat je vergoed kunt krijgen is €450 per jaar. Aanvraag gaat via een intermediair, zoals een leerkracht van school of een maatschappelijk werker. www.jongerencultuurfonds.nl.

bottom of page