top of page

SINGOLOGY 

SINGOLOGY is zingen voor iedereen. Een 10 weken durende cursus die wordt georganiseerd op verschillende plekken in Nederland. De ZO! Academy heeft de cursus ontwikkeld in samenwerking met het in Londen gevestigde "Singology" van dirigent, componist, arrangeur en auteur Mark De Lisser die tevens de Musical Director is van het populairste koor van Nederland, "ZO! Gospel Choir".

SINGOLOGY startte in het jaar 2000 in Londen en inmiddels zijn daar al negen verschillende projectkoren geformeerd. Via de ZO! Academy maakt nu ook Nederland kennis met dit fantastische concept dat geschikt is voor alle leeftijden, voor alle niveau's en waarbij er geen enkele ervaring is vereist. Er hoeft ook geen auditie te worden gedaan om mee te kunnen doen. Inschrijven is voldoende en het zangplezier kan beginnen. Van Pop tot Gospel en alles wat daar tussenin zit. Wel gaan wij uit van een minimaal aantal deelnemers om de cursus te kunnen starten. Als dit aantal niet gehaald wordt vindt de cursus geen doorgang.

 

Al onze docenten zijn professionals. Zij kunnen u de beste vocale training geven die u zich maar kunt bedenken. Het zelfvertrouwen krijgt hierdoor meteen een boost. Zin om op te treden? Iedere 10 weken cursus wordt afgesloten met een optreden.

 

Wij van de ZO! Academy geloven erin dat iedereen kan zingen en dat iedereen zou moeten zingen! Plezier staat bij ons altijd voorop dus trek de stoute schoenen aan en meldt je aan voor SINGOLOGY.  

  • Kosten: € 200 (voor 10 weken)

  • Lesduur: 2 uur

  • Lesfrequentie: wekelijks

SINGOLOGY_LOGO.jpg
bottom of page