top of page

Talentontwikkeling

Doorstroomgroepen

De Doorstroomgroepen bestaan uit deelnemers die al langer verbonden zijn aan de ZO! academy. Zij hebben zich een deel van de basisvaardigheden al eigen weten te maken in de Ontwikkelingsgroepen. In de Doorstroomgroepen wordt er gewerkt aan het verder ontwikkelen en uitdagen van de muzikaliteit van de deelnemers. Hier leer je alles over harmonieen, het trainen van het gehoor, ensemble zingen, articulatie en presentatievaardigheden. 

Talentklassen

In de Talentklassen worden deelnemers ondergebracht die op basis van hun talent, werkhouding en attitude zich duidelijk hebben onderscheiden in de Doorstroomgroepen. Om toegelaten te worden moet audities worden gedaan. In de Talentklassen gaat men nog intensiever aan de slag gaan met complexe harmonieën, zangtechnieken en presentatievaardigheden. Het bijna geheel beheersen van de basisvaardigheden is in deze groep een vereiste. De deelnemers zullen ook zelfstandige muziekprojecten/producties verzorgen. 

ZO! Gospel Choir Junior

ZO! Gospel Choir Junior is samengesteld uit deelnemers uit de Talentklassen. Om deel uit te mogen maken van het koor moet er auditie worden gedaan. ZO! Gospel Choir Junior verzorgt in wisselende samenstellingen publieksoptredens in het gehele land. De lessen worden volgens rooster in koorverband verzorgd. Hier komt het neer op het leren van repertoire en het daarbij in praktijk brengen van de geleerde technische en presentatievaardigheden.

ZO! Gospel Choir 

ZO! Gospel Choir wordt moeiteloos genoemd in het rijtje beste koren van Nederland. Deelnemen kan allen na het doen van auditie. De koorleden zijn stuk voor stuk bovengemiddeld getalenteerd, hebben een professionele werkhouding en zijn uiterst gemotiveerd. Door het gehele land worden optredens verzorgd waar zonder uitzondering wordt gewerkt met professionals uit de muziekbranche. Alles staat hier in het teken van maximale ontwikkeling en het maken van een stap naar het (semi)professionele circuit. De lessen zijn een combinatie van groeps- en privélessen. Specialisatie: Gospel, Soul en RnB.

 

Meer informatie over ZO! Gospel Choir? Klik hier.

 

Lees hier meer over de Masterclasses van de ZO! Academy

Foto Robert Veen

Aanmelden? 

Klik hier

bottom of page